Dé beste selectietool voor ontwerpbureaus in Nederland

BUREAUSELECT

Met Bureauselect vind je binnen 15 minuten een ontwerpbureau die naadloos aansluit op jouw organisatie, jouw opdracht en het budget van jouw organisatie. Bureauselect bevat meer dan 100 deelnemende ontwerpbureaus verspreid over heel Nederland.

Ontwerpbureaus worden geselecteerd op de volgende disciplines: budget, ontwerpstijl, bureaupersoonlijkheid en locatie. Na het invullen van een korte vragenlijst zorgen wij dat de drie beste ontwerpbureaus aan jou worden gepresenteerd in een shortlist.

Als organisatie zit je nergens aan vast, het gebruik van Bureauselect is kosteloos voor organisaties.

VIM GROUP

Bureauselect is een initiatief van VIM Group. VIM Group (voormalig NykampNyboer) zorgt er sinds 1991 voor dat merken consistent worden geleverd in Nederland en de rest van de wereld. Als oprichter van het vakgebied brengen we onafhankelijke ervaring en kennis.

De focus ligt op de implementatie en management van jouw merk over alle touchpoints, zowel digitaal als offline. Vanuit deze hoedanigheid doen we regelmatig bureauselecties voor kleine en grote organisaties. Hierdoor kennen we alle kwalitatieve huisstijlontwerpbureaus in Nederland en hebben we deze gebundeld in deze selectietool.

Ben je op zoek naar begeleiding in het selectieproces of naar meer informatie over de ontwerpbureaus? Neem dan vrijblijvend contact op met VIM Group.